понеделник, 21 януари 2013 г.

Спечелете $25,000 с Intel Business Challenge!





Спечелете $25,000 с Intel Business Challenge!
Имате идея? Предизвикайте света! Джуниър Ачийвмънт България и Интел обявяват своето европейско бизнес предизвикателство към вас!
Intel Business Challenge е състезание за иновативни продукти, умни технологии, интерактивни уеб и мобилни приложения в сферите на: здравеопазване, медицински устройства, енергетика и чисти технологии, хора и общество, информационни технологии, биотехнологии и нанотехнологии.
Състезанието е една невероятна възможност за участниците да научат как да започнат свои собствен бизнес, както и възможност да промотират своята идея за бизнес пред предприемачи, академични преподаватеки и потенциални инвеститори. По време на състезанието всеки участник ще има възможност да получи менторска подкрепа от хора с различен опит, да се конкурират с други стартиращи предприемачи и да получат обратна връзка от журито, оценяващо проектите.
За да се включите в състезанието трябва да сте на възраст между 19 и 34 години, като през последните 4 години да сте учили редовна форма в една от следните степени – бакалавър, магистър или докторантура. Също така трябва да сте гражданин на една от признатите за участие страни, сред които е България.
Вашето  участие започва с подаване на абстракт на идеята ви на платформата на Intel Business Challenge до 4 февруари 2014 г. , след което жури оценява най-добрите от тях. Те преминават на втори кръг, а най-добрите идеи от тях отиват на Европейски финал.  През 2012 г. старт ъп компанията на българският предприемач Георги Къдрев – Имагга, успя да достигне до Европейските финали в Полша.  След успорвано състезание, младежът и неговият екип се класираха втори и получиха финансиране за своята идея в размер на 15 000 $., както и правото да заминат на Световните финали в Бъркли, Калифорния.
Повече информация за състезанието можете да намерите: http://www.intelchallenge.eu

Няма коментари:

Публикуване на коментар