четвъртък, 6 декември 2012 г.

Искаш ли да бъдеш част екипа на International Week Bulgaria 2013?

W BULGARIA 2013 COMMITTEE WANTED!

Искаш ли да бъдеш част екипа на International Week Bulgaria 2013?

International Week (IW) е проект от студенти за студенти. IW мрежата включва 25 организации от най-добрите университети от цял свят. Целта е участниците да се потопят в атмосферата на страната, която посещават – да се запознаят с местната култура, историята, бизнесa, университета, студентския живот и икономиката на страната. Всяка година има 25 международни седмици, организирани по целия свят. IW Bulgaria екипът организира международната седмица в България.


Какво прави IW екипът?

IW екипът организира International Week Bulgaria – седмица в България за международни студенти. Екипът планира програмата, води комуникация със спонсори, организира настаняването, транспорта и събитията от програмата, провежда международната седмица и се грижи тя да бъде едно незабравимо преживяване. Екипът дава възможност и на български студенти да разширят своите хоризонти като вземат участие в международна седмица в друга страна.
Picture
Като част от IW Bulgaria 2013 Committee ще научиш много за управлението на проекти и организирането на събития, ще имаш възможността да комуникираш с представители на разнообразни компании и ще срещнеш много нови приятели от цял свят!

Ако всичко това ти се струва вълнуващо и искаш да бъдеш част от IW Bulgaria 2013 Committee, попълни online формата.

Бъди част от магията на International Week Bulgaria 2013!

Изпращайте кандидатурите си, ние ви очакваме!

Ако имаш въпроси, пиши ни на info@iwbulgaria.org  

Няма коментари:

Публикуване на коментар